Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
Fastelavn 2017 i Aunslev Kirke
Søndag d. 26 februar var der Fastelavnsgudstjeneste i Aunslev kirke. Herligt var det at se alle de mange udklædte børn i deres fantasifulde kostumer. Der var en kylling, en superhelt, en gris, en prinsesse, en kirkeklovn m.fl.
Et højdepunkt ved denne gudstjeneste var da kirken fik overrakt en ganske særlig gave.
Et smukt patchworktæppe som vil blive til glæde for de små børn, der sammen med deres mødre deltager i babysalmesang. I øjeblikket er der tre babyer der kommer (der er plads til flere) med deres mødre og får en dejlig oplevelse ved at lytte til, blive vugget til og også danset med til salmer og sange. Nu får de små så også et meget smukt tæppe at ligge på. Det er tydeligt at se, at Alis Nielsen, som er mesteren bag det fine håndarbejde, har ladet sig inspirere af kirkens farver. Der er ingen tvivl om at tæppet er skabt til lige netop Aunslev kirke. Tusind tak til Alis for det meget smukke tæppe og for al den tid og de mange kreative kræfter, der er blevet lagt i at fremstille det. Ingen tvivl om, at det vil blive til stor glæde og gavn. Og som Alis selv sagde ”Bliver det slidt op, så syr jeg bare et nyt.”
Efter gudstjenesten gik alle ud på kirkegården for at være med til at der blev plantet et "Luther Træ". Det er nemlig i år 500 år siden, at Martin Luther slog sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg og startede reformationen. Træet vi plantede og pyntede er et Ingrid Marie æbletræ.
     Aunslev Kirke                                    Bovense Kirke                                  Hjulby Kirke
Klik på billederne for at gøre dem større!